PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Konzerváló fogászati megoldásoknak nevezik azokat a kezeléseket, amelyek célja a fog megtartása. A begyulladt fogakat legtöbbször a gyökérkezelés menti meg az elvesztéstől. Nyilván a gyökérkezelés nem a páciensek kedvence, ugyanakkor csekély kellemetlenséget mindenki vállal azért, hogy ne kelljen búcsút mondania a fogának. Ráadásul az Uniklinik Fogászaton a páciensekkel a szakma legjobb képviselői foglalkoznak kiváló körülmények között, így már a gyökérkezelés sem olyan nagy kihívás. A Fogászaton a gyökérkezelés során eltávolítják a fog belsejéből a gyulladt, elhalt szöveteket. Ennek köszönhetően megálljt parancsolnak a szövetek, s így a fog további károsodásának, valamint a fogfájásnak.

Bővebben...

Dohányzás, stressz, mozgásszegény életmód, elhízás, cukorbetegség – csak néhány a különböző szív- és érrendszeri betegségek rizikófaktorai közül. A szív a test motorja, s amíg csendben, rendben teszi a dolgát, oda sem figyelünk rá, de ha egyszer baja lesz! Nagyon veszélyesek a kardiológiai betegségek, gyakran még az időben érkezett, szakszerű orvosi segítség sem tudja megmenteni a beteg életét. Ezért kell elővigyázatosnak lenni, és óvni a szívünket. Dr. Seidner Judit kardiológiai magánrendelésén olyan széles körű, alapos kivizsgálásban lehet részünk, hogy az garantáltan minden lehetséges problémának az apró gyökerét megmutatja.

Bővebben...

A menstruáció késésekor tízből tizenegy nő arra gondol, hogy a cikluskimaradás a terhességet jelzi. Néhányan biztosan jól tippelnek, de a menstruáció késésének más okai is lehetnek. A stressz vagy a komoly trauma számos súlyos betegségért is felel, nincs miért meglepődni hát, hogy a menstruációs ciklusra is hatást gyakorolhat. A magánéleti problémák, családi gondok, a folyamatos túlterheltség és a munkahelyi stressz egyaránt késleltetheti a menstruációt.

 

Bővebben...

Hitte vagy sem, a fogágybetegségek a fogászati problémáknál jóval komolyabb bajok forrásai is lehetnek. A szájüreg–szervezet kapcsolatot megváltoztató, viszonylag új felfedezés szerint ugyanis a cukorbetegség különböző típusai, a szív- és érrendszeri panaszok, de még a koraszülések is kapcsolatban állhatnak fogaink állapotával. A száj kvázi átjárót képez a szervezet többi része felé, így akinek valamilyen szájüregi fertőzése van (legyen az fogínyvérzés vagy ínybetegség), annak sokkal nagyobb az esélye, hogy elkap valamilyen súlyosabb egészségügyi bajt.

A szájüregi fertőzések által baktériumokat kerülhetnek a véráramba, amelyet az a távolabbi szervekbe is eljuttat, márpedig a gyulladáskeltő baktériumok nem tesznek különbséget a szervek, illetve a szervezet egyes részei között.

 

Bővebben...

Ártalmatlan – legyint a szülők legtöbbje a rotavírusra. A betegség az esetek egy részében enyhe lefolyású, de máskor a gyermeket a lábukról viharos gyorsasággal ledöntő, három-nyolc napig tartó betegség formájában jelentkezik. Csakhogy minél kisebb a gyermek, annál jobban megviselik a rotavírus kellemetlen tünetei, a hányás, a hasmenés és a hasfájás. Ráadásul, ha étvágytalan a gyermek, bágyadt, száraz a szája vagy acetonos a lehelete, akkor orvoshoz kell fordulni, hiszen ezek a kiszáradás jelei lehetnek. Ebben a kényes korban pedig sokszor kórházi kezelésbe torkollhat a rotavírus okozta fertőzés.

Bővebben...

Mit is nevezhetünk étrend-kiegészítőnek? Olyan kereskedelmi forgalomban megvásárolható készítmények ezek, melyek koncentrált formában tartalmaznak szervezetünk számára hasznos tápanyagokat: ásványi anyagokat, nyomelemeket, különféle vitaminokat, aminosavakat, zsírsavakat.

Bővebben...

A bárányhimlő majdnem minden kisgyermekes családot érint, a kicsi megfertőződésétől függően akad, amelyiket többször is. Éppen ezért fontos felszámolni néhány általános, a bárányhimlő kezelésével, tüneteivel, szövődményeivel kapcsolatos tévhitet.

Bővebben...

Manapság egyre népszerűbbé válik a fogpótlási eljárások között a műtéti úton lezajló foggyökér beültetés. Ez nem is csoda, hiszen a fogimplantációs megoldás választásával a páciens elkerülheti még ép fogainak lecsiszolását, számos kényelmetlenségtől megszabadulva. A beavatkozás rutinműtétnek számít, továbbá érzéstelenítéssel történik, ezért nem kell tartani fájdalomtól sem.

Bővebben...

Ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, szépségünket, fiatalságunkat, magát a vitalitást, oda kell figyelnünk táplálkozásunkra. Mivel általános napi étkezéseink során nem mindig kerül megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag, nyomelem és étkezési rost szervezetünkbe, ezért gondoskodni kell azok pótlásáról.  Ma már lehetőségünk van olyan speciális készítmények beszerzésére is, melyek kombináltan tartalmazzák a legfontosabb hatóanyagokat. A felsőkategóriás Spártai Vitamin egyedi készítményei széles spektrumban állnak a fogyasztók rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A Spártai Vitamin célja a legjobb minőség és hatás elérése

Az alkotók fő célja egy olyan prémium minőségű termékcsalád kialakítása volt, mely hatóanyagát és összetételét tekintve magasan kiemelkedik a hasonló kategóriájú termékek közül. Elismert szaktekintélyű orvosok véleményezésével, híres sportolók és szellemi munkát végzők észrevételei alapján a szakértőknek sikerült megalkotni egy kapszulában azt a hatóanyag-és vitaminmennyiséget, ami fedezi a napi szükségletet.

Bővebben...

Ismerje meg Ön is az otthoni víztisztítás örömét. Ismerje meg egy modern víztisztító termék előnyeit, melynek segítségével elfelejtheti a klóros csapvizet! Vásároljon víztisztító szaküzletünkben, mert mi több éve a piacon vagyunk és bízunk a vásárlók által nyert évtizedes tapasztalatunkban, bízza vizének minőségét a legjobbakra.

Bővebben...