PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

A fogturizmus már nem mai találmány, egy-egy jó orvosi, vagy fogászati beavatkozásért, már évszázadokkal ezelőtt is képesek voltunk utazni  pár száz kilométert is. Manapság az utazás, és a globalizáció következtében az sem elképzelhetetlen, hogy több ezer kilométert utazunk egy-egy, jobb kezelésért, vagy csak az árértéke végett.

Manapság a fogászati kezelések Nyugat Európában iszonyatos költségekkel járnak, ha kiszámoljuk, hogy egy-egy implantáció, vagy fogbeültetés ára annyiba kerül, mintha itthon egy egész család fogorvosi kezelését fizetnénk, akkor már érthetővé válik számunkra is, hogy miért is jönnek fogászati kezelésekre hazánkba Franciaországból, Svédországból, Németországból és a többi fejlettebb országból. A fogturizmus nem most kezdődött, és nem csak általában a fogászati kezelések miatt utaztak hazánkba. A nyugati országrészben, Keszthely, Hévíz, Szentgotthárd, Kőszeg, Sopron, Mosonmagyaróvár térségeiben nem csak fogászatra, hanem egyéb más szolgáltatások igénybevételére is átjártak a vásárlók. Elsősorban Ausztriából, mivel a határ menti települések nincsenek messze, és jóval olcsóbban vehették igénybe a szolgáltatásokat az osztrák állampolgárok. Ottani fizetésekhez és árakhoz képest itt szinte „ingyen” volt nekik egy-egy jó fodrász, vagy fogorvos.

Székesfehérvár fogászat

Így történhetett az, hogy mára már nem csak Ausztriából, hanem egészen messzinek vélt országokból is, mint például Franciaország, vagy Anglia, előszeretettel járnak hozzánk, Romániába, Ukrajnába fogászati, és egészségügyi beavatkozásokra.

Hogy ez miért alakult így? Elsősorban azért, mert már itt is maradéktalan szolgáltatásokat vehetnek igénybe, azaz a szolgáltatások színvonala elérte a nyugat európai szintet, miközben az árak között akkora a különbség, hogy ide akár repülővel is megéri eljönni úgy, hogy kifizetik a teljes szállodai költségeket is.