PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

A hazánkban dolgozó kertépítők száma igen magas és bizony nem könnyű fennmaradni ezen a telített piacon. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem csak hogy sokan élünk a kertépítésből, de a szakma jól is képzett és nem feltétlen a még jobban képzettség a kiút, hanem inkább a kapcsolatok, illetve a jó marketing. Az igazán prémium munkák közelébe viszont egyik tényező sem visz közelebb.

Bővebben...

Sajnos az igazán jó minőség eléréséhez nem elegendő, hogy megvegyük a csúcskategóriás minőségi gyepszőnyeget! Nem elég csak haza vitetni és utána kitekerni azt a kertben. Ennél sokkal többről van szó, amit bizony csak egy nagy gyakorlattal rendelkező profi szakember fog tudni elvégezni úgy, hogy mindaz garantálja a várt minőséget! Nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy a gyepszőnyeg terítése egy szakma, vagy ilyenek, mindösszesen annyit állítok, hogy a gyepszőnyegterítés sikere a részletekben rejlik és közben több jó döntés eredményeként jön létre.

Bővebben...

Persze már a cím olvasása után a legtöbb ember számára ez azt kommunikálja, hogy - te jó ég! -, ez mennyibe fog kerülni nekem? De itt most inkább arról szeretnék írni, hogy mennyit spórolhat mindezzel. Bár tudjuk jól, hogy a gyepszőnyeg és az öntözőrendszer alappillérei a kertépítésnek, mégis sokan vannak azok a kerttulajdonosok, akik ezeken a kiadásokon szeretnének spórolni azzal, hogy másképpen oldják meg.

Bővebben...