PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Magyarország időjárásának meleg és forró hónapjai lassan kitolódtak az áprilistól-októberig tartó tartományba, ami hét teljes hónapot jelent. Ezek közül is a kánikulának mondható időszakok három-négy hónapot is kitesznek. Az olyan szélsőséges hőmérsékletek - amelyek ilyenkor tartósan is megjelennek -, elképesztő károkat tudnak okozni a kertben, ha az nincs megfelelően megöntözve. Különösen nagy veszélynek vannak kitéve és különösen nagy károkat tudnak elszenvedni nagyon rövid idő leforgása alatt azok a kertek, amelyek frissen és öntözőrendszer telepítés nélkül épülnek meg.

Bővebben...

Igen sok féleképpen találkozhatunk vonzó ajánlatokkal, amikor automata öntözőrendszert szeretnénk a kertünkbe telepíteni. Van olyan öntözőrendszer telepítő, aki a munka felmérését és az árajánlat készítését adja bónuszként, ha tőle rendeli meg az automata öntözőrendszert. Nos, erről jó tudni, hogy a telepítő szakemberek többsége ezt akkor is díjmentesen végzi el, ha Ön nem rendeli meg a munkát. Ennek oka az, hogy nem lehet előre pontos árat mondani a munkára, mivel ahány kert, annyi féle kialakítás. Véleményük szerint annak az anyagi terhe nem az érdeklődőt kell, hogy terhelje, mivel csak a pontos ár tudatában képes dönteni. Ez szerintem is így helyes.

Bővebben...

Ha az öntözőrendszert jól kivitelezték, akkor nem. Ha nem jól telepítették le az öntöző szórófejeket, vagy a szelepdobozt, esetleg a vízkonektort, akkor igen!

Bővebben...