PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Most kell lépnie azoknak, akiknek lakáshitele van, és megkapták a forintosításról szóló értesítést, ugyanakkor nem elégedettek a meglévő jelzáloghitelükkel, és inkább váltani szeretnének. Nem érdemes tovább várni, hiszen az elmúlt évek máris túlságosan nagy kavarodást hoztak a lakáshitel piacon, pedig minden ügyfél nyugalomra és kiszámítható, a lehetőségek szerint minél kedvezőbb jelzáloghitelre vágyik.

Bővebben...

Gondoljon csak bele: kedvese, édesanyja, barátnője minek örülne a legjobban? Igen, jól sejti: a legnagyobb örömet, és osztatlan sikert az ajándékunkkal akkor fogunk tudni, ha csodaszép, személyre szabott friss virágcsokorral kedveskedünk. Ez pedig ma már könnyedén kivitelezhető még akkor is, ha Ön egész nap rohan tárgyalásról tárgyalásra, vagy pedig a munkahelyén van naphosszat. Pont erre való az online, interneten is feladható virágrendelés.

Bővebben...

Mindannyinkkal megesik, hogy távolban élő szeretteinket szeretnénk meglepni, vagy ne adj isten, elfeledkezünk egy fontosabb születésnapról, névnapról, vagy évfordulóról. Ilyen esetekben szinte megmenthet bennünket az interneten is könnyedén leadható online virágküldés, virágrendelés lehetősége, mellyel gyönyörű, élő, és friss vágott virágokat küldhetünk el szeretteinknek.

Bővebben...

A családi névnapok, születésnapok – különösen tavasszal és nyáron – szinte elképzelhetetlenek friss, ragyogó és színpompás virágköltemények nélkül. Ez azonban nem mindig kivitelezhető számunkra, pláne akkor, ha éppen üzleti úton vagyunk, vagy bármi más okból vagyunk éppen távol otthonunktól, vagy szeretteinktől.

Bővebben...

Egymillió forint tetszetős, kerek összeg, amelyből akár nagyobb terveket is megvalósíthat. Kisebb lakásfelújítás, néhány új bútor vagy műszaki cikk, használt autó, és még sorolhatnánk. Persze egymillió forint nem csak kerek, de nem egyszerűen előteremthető, nagy összeg is.

Bővebben...

A lakossági ügyfelek körében már bejött, így várható volt, hogy a vállalati partnerek tetszését is elnyeri a MobliosOKÉ alkalmazás. Az AXA Bank által vezetett vállalkozói számlákhoz tartozik egy szolgáltatás, mely segítségével vállalkozása pénzforgalmi számlájáról okostelefonjával is indíthat már belföldi készpénz átutalást.

Bővebben...

Lakásbiztosítás igényeire szabva? Létezik! Az MKB Biztosítónál személyre összeállított csomag garantálja ingatlanjának és ingóságainak biztosítását. Sőt, gondolná hogy egy lakásbiztosítás lehet egyben balesetbiztosítás is? Most megtudhatja, mindez hogyan működik.

Bővebben...

Manapság már a telekommunikációs szolgáltatások nélkül szinte el sem tudnánk képzelni a mindennapjainkat. Rengeteg szolgáltató kínálja a korszerűbbnél korszerűbb digitális és analóg szolgáltatásokat, lehetőségeket. A sokoldalúság, és a kedvező ár pedig mind-mind olyan döntő szempontok, melyek alapján szívesen döntünk egy-egy szolgáltató, vagy készülékgyártó mellett.

Bővebben...