PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Önnek is fontos, hogy immunrendszerét erősítse? Látogasson el webáruházunkba, ahol jelenleg a Moksa Elixírt kedvező áron vásárolhatja meg, mely elősegíti immunrendszere helyes működését.

Bővebben...

Saját dolgainkkal számolhatunk, ám a természet erőivel, kártékony emberekkel nem, így ahhoz, hogy nyugodtan hajthassa álomra fejét, mindenképpen érdemes lakásbiztosítást kötnie. A már telefonon vagy akár online, interneten köthető lakás biztosítások fedezetet nyújtanak a leggyakoribb károkra. A legnagyobb veszélyt a bűnözők jelentik, szerencsére azonban a betöréses lopás, a rablás, a vandalizmus okozta veszteségeket egyaránt kompenzálja a lakásbiztositás.

Bővebben...

A fogturizmus már nem mai találmány, egy-egy jó orvosi, vagy fogászati beavatkozásért, már évszázadokkal ezelőtt is képesek voltunk utazni  pár száz kilométert is. Manapság az utazás, és a globalizáció következtében az sem elképzelhetetlen, hogy több ezer kilométert utazunk egy-egy, jobb kezelésért, vagy csak az árértéke végett.

Bővebben...

Hatékonyan és szórakoztató formában valósul meg a közösségépítés, amennyiben csapatfejlesztő programokon vesznek részt a kollégák. A Survive-All már 15 éve szervez ilyen csapatépítő, outdoor programokat Magyarországon, de akár az ország határain túl is. Minden egyes helyszínben és eseményben közös, hogy szakképzett szervezők segítségével biztonságos, ám a mindennapoktól eltérő helyzetekben valódi közösséget alkothatnak a munkatársak.

 

Bővebben...

Egyre elterjedtebb kikapcsolódási forma a kortól és nemtől függetlenül élvezetes és szórakoztató lasertag. A kisebbek és nagyobbak számára egyaránt biztonságos és aktív elfoglaltságot jelentő lézerjáték (más néven lasergame) a paintballhoz hasonló harci szimuláció, amelyben festékgolyók helyett szemre és testre ártalmatlan infrasugaras technológiávall működik. Mivel a játékos mellett a környezetre sem veszélyes, zárt térben, de akár egy parkban is játszható.

 

Bővebben...

Szeretne többet megtudni a LED világítástecnikai eszközökről? A Lilla Light ebben is segít, ahogy abban is, hogy hogyan találja meg a legkedvezőbb LED világítást, legyen szó otthonáról, irodájáról, vagy bármilyen dekorációról.

Bővebben...

Ön is felismerte a nap energia által biztosított lehetőségeket? Ön is szeretne napelemeket, napkollektorokat használni otthona fenntartására? Az ASTRASUN több mint 15 éves tapasztalattal várja új és meglévő ügyfeleit a napenergia céltudatos felhasználásával kapcsolatban!

Bővebben...