PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Hányan, de hányan sóhajtanak vagy kiáltanak fel, amikor sokadik napja, a sokadik elküldött önéletrajzra sem érkezik válasz, vagy nem a várt választ kapják. Elképesztő, de az álláskeresés Budapesten és vidéken is nehezebb, mint azt a folyamatosan emelgetett munkaerőhiányt hallva hinnénk. A hiábavaló álláskeresés, az álláshirdetések hasztalan böngészése már rövid távon óhatatlanul kihat az ember önbecsülésére, és ahogyan telnek a napok, úgy válik egyre kilátástalanabbá a helyzet. Ne várja meg, amíg teljesen borús lesz a kedve, inkább keressen fel egy munkaerő-kölcsönzőt. A Humánia HRS Group már több mint 15 éve található meg a piacon, és a cég pontosan azt csinálja, amihez a fiatal szakembergárda ért: állást talál a munkára vágyóknak.

Bővebben...

Powerbankot, mosogatógépet, mosógépet, digitális képkeretet, nescafe dolce gusto kávéfőzőt, autós kamerát, drónlaptopot, notebookot, bluetooth sapkát, okos ruhát, bluetooth hangszórót, sport kamerát, bluetooth kesztyűt, vagy e-book olvasót vásárolna, de nem tudja, hogy az adott háztartási cikkből melyik a legjobb? Az XLO-ban jó helyen jár, hiszen amellett, hogy szinte minden műszaki eszköz megtalálható a kínálatban, profi szakemberek segítik a vevőket. A webáruház célja, hogy minden vásárló elégedetten távozzon a valódi vagy virtuális pénztártól, így az XLO-ban nemcsak szlogen, hogy maximálisan kiszolgálják a megrendelő igényeit.

Bővebben...

Mielőtt diákként munkát vállalnál, érdemes regisztrálni valamelyik iskolaszövetkezethez. A diákszövetkezetek piaci rést töltenek be azzal, hogy összekötik a munkaadókat és a munkavállalókat, megkímélve a két felet a felesleges adminisztrációtól. A diákszövetkezetek segítik a munkaszervezést, így mindkét fél (munkaadó és munkavállaló, azaz a diákmunkás) elégedett lehet. Jellemzően a betöltött 16. életév feltétel a diákszövetkezeti regisztrációhoz, de nyári szünetben elég, ha 15 éves vagy. Nappali tagozatos jogviszony igazolással, 18 év alatt szülői hozzájárulással és egyéb papírokkal (legyen saját bankszámlaszámod!) kell felkeresni egy irodát, ahol személyesen el tudod intézni a belépést a nyilatkozat kitöltésével.

Bővebben...

Rengeteg munkahelyen látunk olyan alkalmazottat, akinek a névtábláján ott virít: diákmunkás. Számos cég alkalmaz diákmunkaerőt, hiszen akárcsak a diákoknak, nekik is rugalmas ez a foglalkoztatási forma. De miért éri meg neked, középiskolásnak, egyetemistának diákmunkát vállalni? Kezdjük azzal, hogy a diákmunka szövetkezetek rugalmasan szervezik a munkarendet, azaz ha az egyik héten egy napot vagy egyet sem dolgoznál, az éppúgy megoldható, mintha a következő héten végig a diákmelóban lennél.

Bővebben...

A többség csupán a raktárakban tudja elképzelni a raklapokat. Ez természetes is, hiszen a különböző logisztikai központokban szinte leállna az élet a raklapok nélkül. EUR raklapokra és egyutas raklapokra halmozzák az árut, hogy aztán vagy a raktár egyik pontjából a másikba, vagy kamionokhoz mozgassák. Sokan azonban egyedi módon alkalmazzák az új és használt raklapokat. Manapság egyre többen készítenek raklapokból különleges bútorokat.

Bővebben...

A legvonzóbb, leginkább légies sportágak egyike a műkorcsolya. Csinos, nádszálvékony lányok siklanak a jégen, férfiak, párosok mutatnak be bonyolult ugrásokat, jégtáncosok varázsolnak olykor tüzes latin táncot a jeges világba. Smink, mosoly, strasszok és csillogás – a külső szemlélő javarészt ennyit lát a világszerte népszerű sportágból. Ahhoz azonban, hogy a fiúk-lányok eddig a szintig jussanak, rengeteget kell tanulni. Az élet bármilyen területén tapasztalhatjuk, sokkal könnyebb helyesen elsajátítani valaminek a technikáját, mint később óriási munkával javítgatni azt.

 

Bővebben...

Tetszik vagy sem, bármennyire is sportos ország vagyunk, a fiatalok többsége már nem a pályán keresi a szórakozást, hanem a számítógép előtt. A tiltással, a számítógépes játékok démonizálásával nem fog megváltozni a tendencia. Azért viszont lehet tenni, hogy a fiatal vagy felnőtt teljes szabadidejét ne ez jelentse, s amennyit a számítógépes játékokkal töltünk, az értelmes és tartalmas legyen. Akár még ezen a téren is hasznos lehet a letsplay.hu honlap, amely az online játékok világába kalauzolja el a techvilágban kevésbé tájékozott, de akár még az ismerős olvasót is.

Bővebben...

Ha nem megfelelően fogunk hozzá, rémálommá válhat az álláskeresés. Nem kell persze munkanélkülinek lenni ahhoz, hogy elégedetlenek legyünk a munkahelyünkkel, s valami új kihívásra, új állásra vágyjunk, ugyanakkor a gyakorlatból kijövő érdeklődőnek komoly kihívást jelenthet eligazodni az állás hirdetések tengerében. Az álláskeresés Budapesten és az ország többi pontján is egyszerűsödik, ha állásközvetítőkhöz fordulunk segítségért. Egy helyen nézhetjük át többféle terület, többféle cég állásajánlatát, nem kell külön kapcsolatot tartani a vállalatokkal.

Bővebben...

Néhányan talán még felteszik maguknak a kérdést, hogy miért is érdemes lakásbiztosítást kötni. Akik nem tudják a választ, azoknak érdemes elolvasniuk az alábbi összeállítást arról, miért fontos a lakásbiztosítás megléte, s milyen előnyökkel jár. Bárkit érhet váratlanul káresemény, hiszen senki sem azzal kel fel minden nap, hogy ma érkezik a vihar, amely elviszi a fél házat. Ezek olyan sajnálatos esetek, amelyeket nem képzelünk el, de felkészülünk rá, ha megkötjük a lakásbiztosítást, s ez által az ingatlant, illetve az ingóságokat is biztonságban tudhatjuk.

Bővebben...

Rengeteg országban jártunk munkáink során, így elegendő tapasztalattal rendelkezünk a költöztetés terén. Ha kíváncsi rá mire kell odafigyelni egy költöztetés előtt, akkor olvassa tovább cikkünket, melyből rengeteg érdekes és hasznos információhoz juthat.

Bővebben...