PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Hatékonyan és szórakoztató formában valósul meg a közösségépítés, amennyiben csapatfejlesztő programokon vesznek részt a kollégák. A Survive-All már 15 éve szervez ilyen csapatépítő, outdoor programokat Magyarországon, de akár az ország határain túl is. Minden egyes helyszínben és eseményben közös, hogy szakképzett szervezők segítségével biztonságos, ám a mindennapoktól eltérő helyzetekben valódi közösséget alkothatnak a munkatársak.

 

Csapatépítés mesterfokon

 

Milyen csapatépítési lehetőségek vannak?

A www.survive-all.hu oldalra látogatva a csapat építés számos verziója közül választhat. Az élményalapú programok között szerepel például a paintball, a lézerharc, a motoros hószántúra, vitorlázás, siklóernyőzés, sziklamászás. Amennyiben cége vagy szervezete a Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) jegyében éli mindennapjait, karitatív, segítő programok szervezését is kérheti. Ugyanakkor kollégáival belekóstolhatnak a csapatépítés legintenzívebb formájába, a túlélő túrák világába is.

Milyenek a csapatépítő túlélő túrák?

Ilyenkor akár több napon keresztül kell bizonyítani könnyebb vagy nehezebb feladatok végrehajtása során. A csoportban erősödik az egymásra utaltság érzése, fejlődik az egyén személyisége, ráadásul a mindennapokban nem látható oldalát mutathatja meg. Valódi közösség alakul ki, amelynek tagjai élményekkel gazdagodva, szinte új emberekként térnek vissza munkahelyükre.

Részletekért, képekért, konkrét ajánlatkérésért keresse fel a www.survive-all.hu-t.