PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Saját dolgainkkal számolhatunk, ám a természet erőivel, kártékony emberekkel nem, így ahhoz, hogy nyugodtan hajthassa álomra fejét, mindenképpen érdemes lakásbiztosítást kötnie. A már telefonon vagy akár online, interneten köthető lakás biztosítások fedezetet nyújtanak a leggyakoribb károkra. A legnagyobb veszélyt a bűnözők jelentik, szerencsére azonban a betöréses lopás, a rablás, a vandalizmus okozta veszteségeket egyaránt kompenzálja a lakásbiztositás.

 

Mire nyújt fedezetet a lakásbiztosítás?

lakásbiztositásBármikor történhet szerencsétlenség, márpedig a lakásbiztosítás ezekre is fedezetet nyújt, legyen szó tűzkárról, robbanásról, villámcsapás okozta károkról, viharról, felhőszakadásról, jégverésről vagy jégeső okozta pusztításról.

Hazánkban kevésbé jellemzőek az olyan, ritkán előforduló eseteket, mint a földrengés, sziklaomlás, ám árvíz szinte évente sújtja a folyók közelében élőket, és a földcsuszamlás sem példátlan: márpedig a lakásbiztosítás ezeket sem hagyja figyelnem kívül. A felsorolta után meglehetősen egyszerű problémának tűnhet, de az üvegtörés szintén a térítendő káresetek között van.

Ingyenes szolgáltatások lakásbiztosítás mellé

A lakásbiztosítás mellé a legtöbb esetben ráadás jár: ingyenes viharjelző sms-szolgáltatás, családi balesetbiztosítás vagy magánemberi felelősségbiztosítás. A csomagok általában testre szabhatók, és egyszerűsített díjszabás jellemzi őket.