PR MAGAZIN

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!

Egyszerű, gyors, szupererős hivatkozás!


Értékes cikkek gyűjteménye

Örök érvényű állítás: a gyerekeknek nem lehet elég ruhát venni. Amikor még kicsik, akkor napról napra növik ki őket, nagyobbacskaként pedig az állandó használat miatt kell gyakran frissíteni a ruhatárat. Ezt pedig nehéz anyagilag győzni: nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a használtruha nagykerek.

Az ilyen áruházakban alig használt, de legalábbis nagyon jó állapotú használt gyerekruha között válogathatnak a betérő szülők.

Honnan érkeznek a bálás használt gyerekruhák?

Általában Angliából, Hollandiából érkeznek a bálás ruhák, de Európa számos más országából, akár az Egyesült Államokból szállítanak hazánkban minőségi használt ruhát. Mindegyikben közös, hogy külföldön az itthonitól eltérő felfogás jellemzi a vásárlókat. Amellett, hogy nagyon vigyáznak ruháikra, azokat néhány alkalom után lecserélik, pusztán mert nem az a megszokott, hogy évekig hordanak valamit.

Ezzel is magyarázható, hogy remek állapotban érkeznek a ruhák, ráadásul a használt bálás ruhák között gyakran olyan márkákat találni, amelyeket idehaza nem is árusítanak, ha mégis, akkor csak olyan áron, amelyet közel sem az átlagember pénztárcájára szabtak.